madslaier

uge 7: En sur mand med en smadret guitar, metal og elektronik i uhellig forening og en ordentlig røvfuld indie…

In Uncategorized on 16. februar 2010 at 20:37

onsdag: Joe Buck (musikcaféen)

JOE BUCK spiller, udover bas for Hank III, også solo hvor han selv styrer en medtaget gammel westernguitar og en enlig stortromme i samme forfatning. Om der rent faktisk er distortion på skidtet eller udstyret bare lyder sådan efter den lidet ønskværdige behandling ejermanden har udsat det for gennem tiden, skal have lov at svæve uopklaret rundt for nu… Den kære Hellbilly af kun djævelen ved hvilken Guds nåde spiller smadrpunkede country-western serenader om at drikke, slås, bolle og tage stoffer; gerne i alle tænkelige kombinationer! Forvent lejrbålssang for indavlede sump-spejdere og lad den hjemmebrændte bourbon gå på omgang! Manden er en orkan af nærvær på scenen, og jeg garanterer at du stadig synger “i’m an evil motherfucker from… TENNESSEE!” for dig selv når du kravlende slæber din efterbrandert på arbejde en gang torsdag sidst på eftermiddagen!

Opvarmningen står Maria Timm og Kim Kix for, i form af deres alter-ego’er LOOPGIRL og HANK ROBOT. Begge spiller solo på scenen udstyret med få simple instrumenter og loop’er sig selv til en skramlet omgang rockmusik af ubestemmelig karaktér med en utvetydig bismag af noget islandsk…

Vurdering: B

torsdag: Mnemic + f.u.k.t (train)

Metalbandet MNEMIC har slået sig sammen med f.u.k.t der spiller noget så fremmed for mig som drum’n’bass. Efter sigende i en håndspillet udgave, hvilket tiltaler mig en del, da min respekt for unge mennesker der ‘spiller på mac’ kan ligge på et meget lille sted. (Hvis talentet til at fremføre musikken live ikke forefindes, så lad være! Eller gør som jeg: nøjes med at kritisere andre, og få afløb for din arrogante og prætentiøse opmærksomhedstrang på den måde…) Jeg har umiddelbart ikke særlig meget positivt at sige om de to navne hver for sig, men jeg glæder mig sgu til at se hvad de får ud af at smide det hele i den samme sorte gryde og røre rundt!

Som forret serveres der PSYKE PROJEKT parret med dubstep dj’en BELUGA (mon han selv ved han har taget navn efter den grimme russisk fisk hvis fremmeste formål det er at producere de riges svar på torskerogn?) Drengene fra PP har altid haft en ret stor stjerne i mit forkvaklede sorte HÆVI-hjerte, så det skal blive spændende at se om det bliver en voldtægt jeg tænder på…!

Vurdering: C

lørdag: Pad&Pen label-night (musikcaféen)

P&P præsenterer intet mindre end 6 bands på een aften. Det er en koncert jeg kun tager til af to grunde: en af mine tidligere studiekammerater spiller i Darling Don’t Dance, og jeg lovede at få det hørt for over 3 år siden, samt den simple grund at jeg skal på arbejde… Til jer andre: der er faktisk noget udmærket imellem, hvis man er til småpæn indie, OG DER ER GRATIS ØL DEN FØRSTE TIME!

Vurdering: D

Konceptet for den her blog er efterhånden ved at være på plads: Som det hele tiden har været ideen anmelder jeg alle de koncerter jeg tager til på forhånd, så DU har noget at gå ud fra. Hvis alt går vel anmelder jeg for en uge af gangen og smider skidtet op sådan ca søndag/mandag/tirsdag stykker…

Jeg vurderer koncerterne efter følgende system:

A: Verdensklasse! hvis du snyder dig selv for denne her oplevelse burde du tvangsindlægges til kontinuerlige skridtprygl med en tung våd udgave af Brian M’s kulturkanon, til et soundtrack bestående af lige dele Johnny Reimer Smølfehits og Richard Ragnwald der synger Kære Lille Pia…!

B: Fantastisk! få fingeren ud, der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige! Høj kunstnerisk kvalitet, masser af kant eller på anden måde et band der ikke findes meget bedre inden for deres egen genre.

C: Et friskt pust! …eller en gammel kending der altid leverer varen… Brug de sparsomme SU-kroner på noget fornuftgt, i stedet for på to fadøl ved åen!

D: Tjaae… om ikke andet så kan man da stå i baren og se godt ud en times tid…

Læs mere under ‘about’… (Kig op i højre hjørne. nej, ikke så højt… på selve hjemmesiden, ikke browser-hovedet… nå ja..! Prøv lige at scroll’e op først. Hvis du har en mac gøres det med to fingre på touchpad’en; vi andre dødelige må nøjes med at bruge pilene ude til højre…)

HAIL AND KILL!

/mads

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: