madslaier

uge 9: en stille uge i de varme lande…

In Uncategorized on 2. marts 2010 at 20:19

Efter en uge fra helvede, i ordenes mest positive forstand, venter en stille uge med kun en enkelt koncert og slet intet arbejde… ahh!

fredag d. 5/3: Fra De Varme Lande – Train

Ugens eneste livekoncert for mit vedkommende bliver en lektion i elektrisk psyko-anarko-polka for let øvede! FDVL spiller noget balkan-sigøjner-værk jeg der sikkert har en hel bestemt betegnelse, som jeg dog nødig vil bevæge mig ud i at navngive… Bandet betvinger trommer, guitar, harmonika og tuba, så forvent alt andet end kedelige melodier og forudsigelige riff! Stefan Pasborg står for tønderne, så forestil dig Ibrahim Electric’s kærlighedsbarn undfanget på Gogol Bordello… Kridt op under dine fineste træsko, og stop ikke dansen med mindre overdreven ølspilderi eller anden force majeure indtræffer!

Vurdering: B

(lørdag burde Fear Factory have spillet på voxhall, men da jeg har bestemt mig for så vidt muligt at holde mig fra negative ytringer på nærværende blog, skal jeg undlade at præcisere hvad jeg mener om bands der aflyser deres koncerter bare fordi de får muligheden for at spille et andet sted hvor græsset åbenbart er grønnere eller har et stærkere THC-indhold! GRRR!!!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: